8.9.08

Formar-se per a ser millors doules

En aquest post llegireu referències de diferents formacions que podeu trobar a Espanya per a doules durant el curs 2008-2009, a títol informatiu, ja que no pertanyo a cap dels col·lectius que les organitzen. No apareix tota l'oferta, però sí aquelles propostes que personalment considero interessants. Totalment subjectiu, doncs.

Les doules a Espanya encara no tenim una titulació oficial, encara que cada oportunitat d'aprendre i millorar els nostres coneixements de la mà de bons professionals en salut reproductiva i en feminitat sempre és interessant.

--
Seminaris de formació, informació i reflexió per a Doules 2008/2009, per la asociación Proyecto Materna. Madrid. Trobades el 27 de setembre, 15 novembre, 24 de gener, 28 de febrer, 28 de març, 18 d'abril i 30 de maig. + informació.
--
Formació de Doula amb certificació internacional DONA, impartida per Debra Pascali-Bonaro. Barcelona 3,4 i 5 d' octubre de 2008. + informació.
--
"La vida fetal, nacimiento y salud", seminari amb Michel Odent. 18 i 19 d'octubre. Múrcia. + informació.
--
Curs d'informació per a ser doula. Madrid. 18 i 19 d'octubre /15 i 16 de novembre. + informació.
--
Converses amb Liliana Lammers. Barcelona, 6 i 7 de desembre- + informació.
--
"Del desamparo personal a la violencia colectiva", seminari amb Laura Gutman. Barcelona. 28 de febrer i 1 de març de 2009. + información.
--
Cursos de formació i reciclatge de la Escuela de Salud Holística Consuelo Ruiz. Guadalajara. + informació.
--
Cursos organitzats per Ángeles Hinojosa a Madrid i a Barcelona. + informació.
--
¿Coneixeu alguna altra proposta?