5.7.09

Presentació de l'equip d'acompanyament a la maternitat i la criança


És motiu d’una gran il·lusió poder compartir amb tothom la propera presentació de l’equip MUDRA d’acompanyament a la maternitat i la criança, a Girona.

Som un grup de llevadores i doules que compartim una visió amorosa i confiada en els processos fisiològics que afecten a tota la vida reproductiva. Oferim un ventall de serveis per donar una atenció integral i personalitzada a les famílies per a aquests moments: visites amb llevadora (abans de l’embaràs, durant o en el postpart), atenció a parts domiciliaris, doules per al part i el postpart, espai de criança i terapèutic per a les famílies, tallers i formacions…

Per tal de que ens pugueu conèixer hem pensat de celebrar els nostres inicis explicant-vos quin és el nostre projecte, i també convidant a l’Ángeles Hinojosa, presidenta de la Plataforma pro Drets del Naixement, que ens oferirà la xerrada L’IMPACTE DE NÉIXER.

Estarem feliços i agraits de que vulgueu compartir aquest moment amb nosaltres, el dia 22 de juliol a les 18,30 al centre cívic Ter de Girona. Us hi esperem!

Paloma Rodríguez, Marga Franch, Sílvia Díaz-Maroto,
Quique Estévez, Anna Bordonada, Isabel Vidal
www.equipmudra.com

Més informació sobre Ángeles Hinojosa: http://www.reflexologiainfantil.org