23.5.08

La Tenda Roja Bold a Girona, 24 de maig




Un grup de dones que hem estat mares, ens reunirem per comunicar-nos, per escoltar i explicar la nostra experiència en un ambient íntim i recollit.

Poden participar-hi dones de qualsevol edat i de qualsevol lloc: siguis com siguis, compartir les vivències sobre la maternitat ens enforteix a les dones de tot arreu i de tots els temps. La modalitat de part viscuda pot ser de qualsevol tipus. En tots els casos, quan neix una criatura, també neix una mare.

Participant a la Tenda Roja cada dona fa el compromís d'oferir la pròpia experiència i a rebre les altres; aquest acte compartit estarà ple d'acolliment i respecte.

Aquesta trobada està adherida a la Iniciativa BOLD, Birth On Labor Day: un moviment iniciat als EEUU, que vol recollir la realitat dels parts i els naixements des de la veu de les dones.

Tots els testimonis de les dones participants es gravaran i quedaran recollits per formar part de la Biblioteca dels Autèntics Naixements, que tindrà forma d’exposició itinerant per tot el món.

També es pot aportar un text, un dibuix o una altra expressió artística a més de la paraula, que podrà forma part del testimoniatge.


Podreu trobar més informació sobre les activitats de BOLD al web:
www.birthonlaborday.com


Dia: Dissabte 24 de maig
Horari: 15h a 18h
CENTRE CÍVIC TER
Can Sunyer, 46
17007 - Girona
tel. 972 201 669


- Places limitades.
- Preu: 5 €
- Si us cal, ens podeu sol·licitar un servei d'atenció per la mainada.
- Abans de començar el taller us donarem un full per tal que cediu els drets d'imatge per a les gravacions.
-Per a qualsevol aclariment, truqueu al 647 903 252.